Recenziile elevilor despre cursurile de limbi străine în Chișinău

Aici sunt prezentate recenziile elevilor despre cursurile de limbi străine în Chișinău. Notele acordate calității metodelor de predare, cât și recomandările elevilor ce au fost deja la un curs, vă vor ajuta să faceți alegerea corectă!
Recenzii 137
Anastasia Gribiniuc
11 Apr 2018, 15:22,

Am rămas plăcut impresionată de prestarea serviciilor școlii de engleză „Oratorica”, întrucât am văzut adevărați specialiști. Grupele sunt mici, adică se lucrează cu un nr. mai mic de studenți, ceea ce facilitează și fortifică procesul de instruire, asigurându-ți într-un final un rezultat frumos. Mulțumesc pentru o atmosferă prietenoasă, calitate și bună dispoziție!

Vezi →
Romka Andonii
22 Mar 2018, 10:41,

Recomand Centrul de limbi Moderne '' Studium Plus'' tuturor persoanelor care au dorinţa de a învăţa ceva nou,într-adevăr pun accent pe calitatea studiilor şi anume : Bus Tatiana,Hramova Maria, Dnegova Elena s.a. Atmosferă plăcută şi studii de calitate doar la Studium Plus.

Vezi →
Tatiana  Postoronca
16 Mar 2018, 21:29,

Profesorii sunt amabili si placuti, dar cursurile dureaza cam prea mult, ar fi mai bine daca ar fi mai intensive :)

Vezi →
Calin
27 Feb 2018, 15:40,

Very good English courses. I really enjoyed my time there.

Vezi →
Alexander
27 Feb 2018, 10:56,

Top English School este un loc foarte bun pentru a invata engleza.

Vezi →
Velicia
26 Feb 2018, 20:11,

A fost o experienta destul de placuta. Cursurile sunt la nivel.

Vezi →
Aliona
26 Jan 2018, 22:01,

O atmosfera placuta si lectii calitative. Recomand!

Vezi →
Volontir Iana
16 Jan 2018, 15:59,

Datorită cursurilor de pregătire pentru BAC mi-am ridicat considerabil performanțele la limba engleză. Am luat o notă bună la examen și am rămas cu noi cunoștințe valoroase. Cu siguranță recomand aceste cursuri elevilor în prag de examene.

Vezi →
Ceban Anișoara
16 Jan 2018, 15:56,

Cursurile de pregătire pentru Bacalaureat mi-au fost foarte utile și m-au ajutat să obțin rezultate bune la examen. Am fost foarte încântată de profesionalismul și dedicația profesorului care a ținut acest curs.

Vezi →
Juminschi Nicoleta
10 Oct 2017, 15:08,

Am facut cursuri de engleza la aceasta scoala si am ramas foarte multumita. Profesorii sunt foarte creativi si profesionisti, ei se bucura impreuna cu elevii lor de succesele acestora. I can say firmly now, that my english has emproved a lot. Thank you Lingua-Express. ))))))))

Vezi →
Dora Maar
09 Jun 2017, 16:53,

Combining the useful with the pleasant has never been more effective. The teachers, the substance of the course and the general atmosphere of Studium Plus does indeed motivate one to continue his pursuit of knowledge. In addition to the grammar lessons, you become more and more familiarized with the English and American culture as you continue your studies.

Vezi →
Daniela Maimescu
09 Jun 2017, 13:40,

Studium offered me a worthwhile contribution. The theachers helped me to keep my motivation in learning english, so i recieved a lot of information as in english as in romanian. I have noticed an improvement after a course, so I definitely recommend Studiu-Plus, beacause it is a pleasure to learn a new english with them !

Vezi →
Natalia
09 Jun 2017, 12:11,

Recomand aceasta scoala de engleza, intrucat in urma studierii cursului fiica mea a obtinut rezultate excelente.Profesorii sunt foarte competenti, dar si veseli, incearcand mereu sa-ti transmita energie pozitiva si sa te motiveze sa faci lucruri frumoase.

Vezi →
Svetlana
01 Jun 2017, 09:20,

Хочу выразить признательность и поблагодарить Татьяну Буш- преподавателя Центра Студиум Плус, которая преподавала в группе в которой занимался мой сын, за интересное путешествие в мир английского языка.Профессионализм,безупречная организация занятий, дружелюбие-вдохновляли и мотивировали моего ребёнка,тем самым приведя к очень хорошим результатам.Спасибо

Vezi →
Vasile Panainte
30 May 2017, 11:00,

Un centru foarte bun de predare a limbilor straine. Acum studiez limba germana si sunt foarte satisfacut. Mereu ma duc si vin entuziasmat de acolo. Grupa nu este mare, se lucreaza cu fiecare, profesoarea preda pe intelesul fiecaruia, profesionalist. Recomand tuturor acest centru!!!

Vezi →
  • Deja 174 persoane s-au înscris la o lecție gratuită cu ajutorul platformei GuideLang.md