Отзывы студентов о курсах иностранных языков в городе Кишинёв

Здесь представлены отзывы студентов о языковых курсах в Кишинёв. Оценки, выставленные качеству методики обучения, а также рекомендации студентов, уже побывавших на курсе, помогут вам сделать правильный выбор!
Отзывы 137
Artiom
17 Jan 2024, 14:30,

Împreună cu colegii de la serviciul nostru, am avut o experiență educațională de neuitat la școala Oratorica, un centru dedicat învățării limbilor străine. Oratorica reprezintă locul ideal pentru a depăși barierele comunicării, oferind cursuri rapide și de calitate pentru a obține succes în carieră, studii și pentru a comunica eficient în călătorii. Centrul de limbi europene "Oratorica" acoperă o gamă largă de cursuri destinate copiilor, studenților, adulților și specialiștilor din diverse domenii, cum ar fi business și administrare, management, medicină sau arte. Oratorica se remarcă prin abordarea cursurilor axate pe dezvoltarea talentelor și a capacităților personale. Cu recunoștință, noi, colegii de la 20555r16.md, le mulțumim celor de la Oratorica pentru întâlnirea caldă și pentru că am învățat limba engleză într-un mod practic și eficient. Acest nou set de cunoștințe ne oferă încredere în interacțiunea cu clienții vorbitori de engleză, deschizând noi oportunități și consolidând legăturile în mediul profesional.

Посмотреть →
Ianic
04 Jan 2024, 17:10,

Noi, colegii de la Hercules.md, am investit în dezvoltarea noastră personală și profesională, alegând să participăm la cursurile Alianței Franceze din Moldova. Fondată în anul 1989 și oficial recunoscută în 1992, Alianța Franceză din Moldova reprezintă un centru cultural și lingvistic de prestigiu, fiind partenerul principal al cooperării francofone în țară. Profesorii noștri francofoni, cu o vastă experiență și pasiune pentru predarea limbii franceze, au creat un mediu propice învățării. La fiecare lecție, am avut oportunitatea de a explora frumusețea și subtilitățile acestei limbi romantice. În plus față de lecțiile de limbă, cursurile Alianței Franceze ne-au oferit și o privire detaliată în cultura și tradițiile Franței. Educația noastră lingvistică a fost întărită de atmosfera prietenoasă și susținerea constantă a profesorilor. Astfel, acum ne simțim pregătiți să interacționăm cu clienții vorbitori de limba franceză în mod încrezător și eficient. Încheiem această experiență cu recunoștință față de Alianța Franceză din Moldova și suntem bucuroși că am ales să ne dezvoltăm abilitățile lingvistice în acest prestigios centru cultural. La Hercules.md, susținem și apreciem diversitatea lingvistică și culturală!

Посмотреть →
Ianic
04 Jan 2024, 12:50,

În cadrul echipei noastre de la serviciul nostru, am luat decizia de a îmbunătăți abilitățile noastre lingvistice și de a explora lumea limbii germane. Am ales să participăm la cursurile oferite de "GermanLingua", unde profesorii noștri s-au dovedit a fi experți în domeniu și extrem de amabili. Metodologia lor inovatoare se bazează pe sistemul conversațional, oferindu-ne o abordare holistică: "ascultă, vezi, repetă și vorbește". Acest mod de predare nu doar că acoperă aspectele gramaticale, ci ne permite să vorbim într-un timp foarte scurt, fără a ne simți copleșiți. Profesorii de la "GermanLingua" au fost mereu dedicați în a ne îndruma spre succes. Experiența noastră în învățarea limbii germane a fost extrem de pozitivă, iar rezultatele au fost remarcabile. Cu încrederea acumulată la cursuri, nu mai avem teama că un client vorbitor de limba germană ne-ar putea surprinde. Această inițiativă nu doar a îmbogățit cunoștințele noastre lingvistice, ci a consolidat și spiritul nostru de echipă la General-Tire.md.

Посмотреть →
Marius
03 Jan 2024, 17:17,

La serviciul nostru, suntem dedicați nu doar domeniului auto, ci și dezvoltării personale a echipei noastre. Am ales să explorăm limba germană și cultura sa la cursurile oferite de Centrul Cultural German AKZENTE. Aici, ghidați de profesori dedicati, am descoperit nu doar limbajul fluent, ci și o mai profundă înțelegere a culturii germane. Acum, ne simțim încrezători să oferim servicii de calitate și clienților vorbitori de limba germană. La ContinentalMoldova.md, investim în dezvoltarea noastră pentru a vă oferi cea mai bună experiență!

Посмотреть →
Marius
03 Jan 2024, 13:07,

Bine ați venit la Speak Easy - locul unde înlăturăm barierele de comunicare! Suntem aici pentru a vă ghida într-un proces ușor, rapid și eficient de învățare a limbii engleze, oferindu-vă instrumentele necesare pentru a avea succes în carieră, studii și călătorii. Profesorii noștri, specializați în predarea limbii engleze, sunt experți în domeniu și te vor îndruma pas cu pas pentru a te asigura că dobândești competențele necesare. La Speak Easy, creăm un mediu prietenos și interactiv, unde învățarea devine o experiență plăcută și motivantă. Noi, colegii de la Jante.md, suntem mândri să recunoaștem că am ales Speak Easy pentru lecțiile noastre de limba engleză. Cu profesori amabili și pricepuți, am depășit orice obstacol în calea învățării limbii engleze. Acum, ne simțim încrezători și pregătiți să comunicăm eficient în orice situație, inclusiv cu clienții vorbitori de limba engleză. Dacă și tu cauți un loc unde să îți îmbunătățești abilitățile lingvistice, Speak Easy este alegerea perfectă. Descoperă plăcerea de a învăța limba engleză cu noi și obține încrederea de a comunica fără teamă în orice context!

Посмотреть →
Marius
02 Jan 2024, 13:50,

Echipa noastră de la PiataPruncul.md a decis să facă un pas semnificativ în dezvoltarea profesională și personală prin participarea la cursurile oferite de prestigiosul Centrul de Limbă Germană (CLG) din Chișinău. Remarcabil prin statutul său unic, CLG este singura școală de limbi străine din Chișinău care a obținut licența Diplomei Austriece de Limbă Germană (Österreichisches Sprachdiplom), conferindu-i dreptul de a organiza examene internaționale certificate de limbă germană sub egida acestei prestigioase organizații. La CLG, am avut privilegiul de a învăța de la profesori extrem de calificați și dedicati, care au reușit să facă fiecare lecție o experiență memorabilă. Atmosfera prietenoasă și sprijinul constant al cadrelor didactice au făcut ca procesul de învățare să fie nu doar eficient, ci și plăcut. După participarea la cursurile de limba germană, suntem acum mult mai încrezători și mai pregătiți să comunicăm cu clienții vorbitori de limbă germană. Încântați de rezultatele obținute, ne bucurăm să nu mai avem nicio teamă când primim apeluri de la acești clienți. Experiența noastră la CLG a depășit cu mult așteptările, iar acum ne putem bucura de o mai bună comunicare și conexiune cu clienții noștri vorbitori de limbă germană.

Посмотреть →
Marius
02 Jan 2024, 11:39,

Cu entuziasm și determinare, noi, colegii de la serviciul nostru, am participat la cursurile de limba engleză oferite de "Didactic Media Studio". Acest studio s-a dovedit a fi un mediu propice pentru îmbunătățirea abilităților noastre lingvistice, cu profesori remarcabili și metode de predare inovatoare. Practica gramaticală a fost abordată într-un mod captivant, folosind diverse jocuri, exerciții interactive, jocuri de cărți și de masă, simulări de rol și alte tehnici recunoscute ca fiind extrem de eficiente în procesul de învățare a limbii engleze. Profesorii de la Didactic Media Studio s-au dovedit a fi nu doar competenți, ci și extrem de amabili, adaptându-și abordarea în funcție de nevoile și nivelurile de cunoștințe ale participanților. Învățarea limbii engleze la aceste cursuri a fost o experiență benefică pentru noi, oferindu-ne nu doar cunoștințe solide, ci și încredere în abilitățile noastre lingvistice. Acum, suntem încântați să aplicăm aceste cunoștințe în comunicarea noastră profesională și să interacționăm cu clienții, indiferent de limba pe care o vorbesc. Nu mai simțim teama de a răspunde la apelurile unui vorbitor de limba engleză, ceea ce ne-a deschis noi oportunități și ne-a consolidat încrederea în serviciile noastre la CovoraseAuto.md.

Посмотреть →
Marius
02 Jan 2024, 09:20,

Bucurați-vă de o experiență unică de învățare a limbii engleze alături de colegii noștri de la serviciul nostru! Ne-am dedicat timpul pentru a participa la cursuri de limba engleză la prestigioasele lecții organizate de "Casa Comunicării Moderne". Acolo, am avut privilegiul de a interacționa cu profesori extrem de amabili și calificați, care ne-au ghidat pas cu pas în procesul nostru de învățare. În cadrul acestor cursuri, am descoperit nu doar plăcerea învățării unei noi limbi, ci și siguranța și încrederea în abilitățile noastre de comunicare în limba engleză. Profesorii noștri au demonstrat un nivel înalt de competență și dedicare, adaptându-se nevoilor specifice ale echipei noastre de la AnvelopeChisinau.md. Suntem încântați să împărtășim că această experiență de învățare ne-a făcut să ne simțim mult mai încrezători în a comunica în limba engleză, eliminând orice temere anterioare legate de interacțiunea cu clienții vorbitori de engleză. Cu această nouă abilitate, suntem pregătiți să oferim un serviciu mai bun și să construim relații solide cu clienții noștri internaționali. La AnvelopeChisinau.md, investim nu doar în calitatea serviciilor noastre legate de anvelope, ci și în dezvoltarea personală a echipei noastre. Experiența la "Casa Comunicării Moderne" a fost cu adevărat inspirațională, iar beneficiile se resimt în mod tangibil în relația noastră cu limba engleză și în interacțiunile noastre zilnice.

Посмотреть →
Cezar
29 Dec 2023, 12:32,

Cu mândrie, vă povestim despre experiența noastră memorabilă la cursurile de limba engleză oferite de prestigiosul "Seven Languages Center". Această filială dedicată studiului limbilor străine reprezintă un adevărat centru al cunoașterii, unde profesorii calificați ne-au ghidat pas cu pas spre atingerea rezultatelor maxime. La Seven Languages Center, am avut privilegiul de a beneficia de lecții de limba engleză și germană susținute de profesori extrem de calificați și dedicați. Ambianța primitoare și profesorii amabili au făcut experiența noastră de învățare cu adevărat plăcută și eficientă. Acești profesioniști cunosc în profunzime arta predării și au abordat fiecare lecție cu entuziasm și pasiune, ceea ce ne-a motivat să depășim orice bariere lingvistice. Noi, colegii de la AnvelopeMoldova.md, am avut ocazia să ne perfecționăm abilitățile lingvistice, să învățăm regulile gramaticii și să dezvoltăm încredere în utilizarea limbii engleze. Profesorii de la Seven Languages Center au creat un mediu propice pentru învățare, încurajându-ne să participăm activ la discuții și să ne perfecționăm pronunția. Un beneficiu semnificativ al acestor cursuri a fost eliminarea temerilor noastre legate de comunicarea în limba engleză cu clienții. Acum, ne simțim pregătiți să abordăm orice situație de afaceri și să oferim servicii profesioniste și de calitate. Mulțumim Seven Languages Center pentru eforturile lor remarcabile și pentru contribuția esențială la dezvoltarea abilităților noastre lingvistice. Este cu adevărat o investiție în sine și în evoluția profesională a fiecărui participant.

Посмотреть →
Cezar
29 Dec 2023, 09:55,

Suntem mândri să împărtășim experiența noastră de învățare la cursurile de limba engleză oferite de "Language City". În cadrul acestor cursuri, noi, colegii de la serviciul nostru, am avut oportunitatea unică de a ne îmbunătăți abilitățile lingvistice într-un mediu prietenos și profesionist. La Language City, se predau nu doar limba engleză, ci și rusa, româna, franceza, turca și spaniola. Metodologia lor este axată pe dobândirea rapidă a capacității de a utiliza coerent limba străină studiată. Scopul final este dezvoltarea abilităților de comunicare în viața de zi cu zi, în mediul profesional, public sau personal. Profesorii de la Language City sunt remarcabili pentru amabilitatea și competența lor. Noi, personalul de la Anvelope-Noi.md, am experimentat această abordare și suntem extrem de mulțumiți. Am învățat engleza cu bucurie și încredere, iar teama de a comunica cu vorbitori nativi de engleză a dispărut complet. Experiența noastră de învățare la Language City nu doar că a consolidat cunoștințele noastre lingvistice, dar ne-a și oferit încrederea necesară pentru a comunica eficient într-un mediu internațional. Acum, suntem pregătiți să interacționăm cu clienții vorbitori de limba engleză și să oferim servicii de calitate într-un mod mai înțelegător și mai sigur. Recomandăm cu căldură cursurile de limbi străine de la Language City tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice și să câștige încredere în comunicarea internațională. Este o investiție valoroasă în dezvoltarea personală și profesională.

Посмотреть →
Veniamin
28 Dec 2023, 16:54,

La serviciul nostru, ne-am propus să mergem dincolo de granițele rutinei noastre zilnice și să explorăm noi oportunități de dezvoltare personală și profesională. Unul dintre pașii noștri curajoși a fost să urmăm cursurile de limba engleză oferite de prestigioasa "Expert English School". Profesorii noștri au dovedit că sunt mai mult decât simpli dascăli - sunt ghizi pasionați în calatoria noastră către cunoaștere. Ei au adoptat metode unice de predare, menite să faciliteze învățarea rapidă și logică. Informațiile esențiale au fost livrate într-un mod astfel încât să rămână adânc ancorate în memoria noastră, gata să fie utilizate în orice context. Am descoperit că profesorii de la "Expert English School" nu doar predau limba engleză, ci creează o atmosferă prietenoasă și motivantă. Sunt profesioniști amabili și dedicați, mereu pregătiți să răspundă întrebărilor și să ofere suportul necesar procesului nostru de învățare. Împreună cu colegii noștri de la Zimnie-Shini.md, am parcurs acest drum de învățare cu entuziasm și determinare. Cursurile noastre au fost mai mult decât o simplă activitate școlară; au devenit o experiență colectivă care a consolidat echipa noastră și ne-a oferit noi abilități și încredere în cunoașterea limbii engleze. Acum, nu doar că ne simțim mai pregătiți să interacționăm cu clienții vorbitori de limba engleză, dar am dobândit și o nouă perspectivă asupra culturilor și a modului în care comunicarea eficientă poate deschide porți către oportunități nesfârșite. Ne-am depășit frica de a răspunde la apelurile de la clienții vorbitori de limba engleză, iar acum suntem pregătiți să le oferim asistență cu încredere. "Expert English School" a devenit mai mult decât un simplu furnizor de cursuri; a devenit o parte integrantă a călătoriei noastre către autodezvoltare. Suntem recunoscători pentru această experiență și suntem convinși că ceea ce am învățat va continua să ne influențeze pe termen lung, atât în plan personal, cât și profesional.

Посмотреть →
Veniamin
28 Dec 2023, 12:41,

În cadrul serviciului nostru de la AnvelopeinChisinau.md, suntem încântați să împărtășim cu dumneavoastră experiența noastră pozitivă în ceea ce privește cursurile de limba germană oferite de "Insam German School". Profesorii de la Insam German School au demonstrat un nivel înalt de profesionalism și un angajament remarcabil față de procesul de învățare. Colegii noștri și cu mine am avut ocazia să participăm la aceste cursuri și am fost profund impresionați de abordarea personalizată a profesorilor. Cu o combinație de competență și amabilitate, aceștia au făcut procesul de învățare nu doar eficient, ci și plăcut. Experiența noastră în cadrul cursurilor de limba germană a avut un impact semnificativ asupra comunicării noastre profesionale. Ne-am simțit încrezători să interacționăm cu clienți vorbitori de limba germană, iar acest lucru a contribuit la îmbunătățirea relațiilor noastre în domeniul serviciilor auto. Așadar, suntem recunoscători profesorilor de la Insam German School pentru sprijinul lor și pentru că au contribuit la depășirea oricărei reticențe în a utiliza limba germană în mediul nostru de lucru. Recomandăm cu căldură Insam German School tuturor celor care doresc să învețe limba germană într-un mediu prietenos și profesionist. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și dezvolte competențele lingvistice într-un mod eficient și susținut.

Посмотреть →
Veniamin
27 Dec 2023, 18:01,

Cu entuziasm și recunoștință, vă împărtășim că noi, colegii de la serviciul nostru, am experimentat o evoluție remarcabilă în ceea ce privește cunoștințele noastre de limba engleză, datorită cursurilor oferite de "Centrul de Limbi Străine LEXIS". Acest centru educațional de prestigiu aduce contribuții semnificative în domeniul învățării limbilor străine, oferind cursuri de limbă germană, franceză, engleză și română adaptate tuturor categoriilor de vârstă și nivele de competență. Un aspect distinctiv al acestei experiențe de învățare a fost interacțiunea cu profesori extrem de amabili și competenți. Acești mentori devotați au reușit să creeze un mediu propice pentru îmbunătățirea abilităților noastre lingvistice și au făcut ca fiecare lecție să fie plină de înțelegere și progres. După parcurgerea cursurilor, am constatat că nu doar nivelul nostru de competență în limba engleză a crescut semnificativ, ci și încrederea noastră în a comunica cu clienții vorbitori de această limbă. Apreciem profund contribuția adusă de Centrul Lexis în dezvoltarea profesională a echipei noastre Evacuator-Chisinau.md și suntem recunoscători pentru această oportunitate de creștere continuă.

Посмотреть →
Veniamin
27 Dec 2023, 13:39,

Colegii noștri de la serviciul nostru au experimentat o transformare semnificativă în ceea ce privește abilitățile lor de limbă engleză, datorită cursurilor oferite de Centrul "Lingua Franca". Ne dorim să împărtășim cu voi această experiență pozitivă și să subliniem importanța învățării limbilor moderne în contextul actual. La "Lingua Franca", principalul obiectiv este studierea limbilor moderne. Cursurile nu sunt doar o activitate la modă, ci o necesitate într-o lume în continuă schimbare. Cu profesori amabili și experimentați, centrul oferă o atmosferă prietenoasă și stimulatoare pentru a-i ajuta pe studenți să-și dezvolte abilitățile lingvistice. Noi, împreună cu colegii noștri de la Evacuator-Moldova.md, am avut privilegiul să participăm la cursurile de limba engleză de la "Lingua Franca". Experiența noastră a fost nu doar educativă, ci și plăcută și motivantă. Profesorii s-au dovedit a fi nu doar competenți, ci și pasionați de predarea limbii engleze, ceea ce a făcut fiecare lecție memorabilă. Un beneficiu major pe care l-am resimțit în urma cursurilor este îndepărtarea temerilor legate de comunicarea în limba engleză. Acum suntem mai siguri și mai confortabili în interacțiunile noastre, chiar și atunci când avem clienți vorbitori de limbă engleză. Această încredere nou dobândită ne-a deschis noi oportunități și ne-a consolidat relațiile profesionale. Recomandăm cu căldură Centrul "Lingua Franca" pentru toți cei interesați să-și îmbunătățească abilitățile de limbă engleză. Este un loc unde învățarea devine o experiență plină de satisfacții, iar rezultatele sunt vizibile și utile în toate aspectele vieții noastre profesionale.

Посмотреть →
Egor
27 Dec 2023, 10:44,

Cu mândrie împărtășim că noi, colegii de la serviciul nostru, am experimentat o transformare remarcabilă în abilitățile noastre de limba engleză la cursurile oferite de "Language Center 'Crotalus'". Acest centru de limbă engleză nu doar că ne-a deschis ușile către oportunități noi, dar ne-a oferit și un cadru educațional excepțional. Profesorii de la "Language Center 'Crotalus'" s-au dovedit a fi nu doar competenți, ci și incredibil de amabili și dedicați progresului fiecărui student. Cu răbdare și devotament, acești profesioniști și-au împărtășit cunoștințele extinse și au creat un mediu prielnic învățării. Experiența noastră de învățare a fost nu doar eficientă, ci și distractivă. Am depășit barierele lingvistice și am dobândit încrederea necesară pentru a comunica în limba engleză. Acum, nu mai avem nicio teamă să răspundem la apelurile clienților vorbitori de limba engleză, ceea ce a adus un plus de profesionalism activității noastre la Evacuator-Auto.md. Suntem recunoscători "Language Center 'Crotalus'" pentru sprijinul și ghidarea lor constantă în călătoria noastră de învățare a limbii engleze. Recomandăm cu căldură aceste cursuri tuturor celor care doresc să își îmbunătățească abilitățile lingvistice într-un mediu prietenos și eficient!

Посмотреть →
  • Уже 174 человек записались на бесплатный урок с помощью платформы GuideLang.md