Oratorica

Școala de limbi europene
Lecție gratuită
10.00 1 recenzie
Realizările școlii pe Guidelang
...

Școală de top or. Chișinău

...

5 ani pe Guidelang

...

Rating înalt

...

Eliberarea certificatului

10.00
1 student a dat școlii o notă bună

Pentru a lăsa o recenzie, este nevoie să vă înregistrați pe platforma Guidelang

Condiții generale de formare
  • Numărul de persoane din grup 7-8
  • Recuperarea orelor absente Nu
  • Certificat Da
  • Club de conversație Nu
  • Numărul de ore 6 pe săptămână
  • Ore cu profesor nativ Da
Filiale Oratorica
Despre școala Oratorica

Oratorica este locul unde scapi de barierele în comunicare! Aici înveți rapid și calitativ orice limbă europeană, astfel încât să obții succes în carieră, studii și să comunici liber în călătorii. Centrul de limbi europene “Oratorica’’ îți pune la dispoziție cursuri de limbi străine atât pentru copii, studenți, adulți, cât și pentru specialiștii în formare din diferite domenii precum: business și administrare, management, medicină, arte etc. 
Oratorica oferă cursuri bazate pe dezvoltarea talentelor și a capacităților personale. Acum, copilul tău are ocazia să-și îmbunătățească aptitudinile de comunicare, să învețe cum să țină un discurs în fața unui public larg, să îmbunătățească gândirea strategică, memoria și puterea de concentrare. Cursurile de Teatru și Arta Vorbirii vor ajuta copilul tău să se cunoască pe sine, să capete încredere, să-și descopere talentele ascunse și va învăța cum să aplice bunele maniere în orice situație din viață.

-

Site-ul oficial al școlii

Artiom
17 Jan 2024, 14:30,

Împreună cu colegii de la serviciul nostru, am avut o experiență educațională de neuitat la școala Oratorica, un centru dedicat învățării limbilor străine. Oratorica reprezintă locul ideal pentru a depăși barierele comunicării, oferind cursuri rapide și de calitate pentru a obține succes în carieră, studii și pentru a comunica eficient în călătorii. Centrul de limbi europene "Oratorica" acoperă o gamă largă de cursuri destinate copiilor, studenților, adulților și specialiștilor din diverse domenii, cum ar fi business și administrare, management, medicină sau arte. Oratorica se remarcă prin abordarea cursurilor axate pe dezvoltarea talentelor și a capacităților personale. Cu recunoștință, noi, colegii de la 20555r16.md, le mulțumim celor de la Oratorica pentru întâlnirea caldă și pentru că am învățat limba engleză într-un mod practic și eficient. Acest nou set de cunoștințe ne oferă încredere în interacțiunea cu clienții vorbitori de engleză, deschizând noi oportunități și consolidând legăturile în mediul profesional.

Vezi →
Victor
27 Nov 2023, 13:27,

Bine ai venit pe Piatavaz.md, destinația ta de încredere pentru anvelope de calitate și servicii auto profesionale. Descoperă o gamă variată de anvelope, potrivite pentru toți șoferii exigenți, indiferent de tipul de vehicul. Produsele noastre îmbină tehnologii avansate, durabilitate și confort în timpul condusului. Centrul nostru auto oferă o gamă extinsă de servicii, începând de la întreținere regulată și până la reparații complexe. Piatavaz.md Echipa noastră dedicată este pregătită să ofere servicii de calitate pentru fiecare vehicul, acordând atenție detaliilor. La Piatavaz.md, ne preocupăm și de impactul asupra mediului, punând la dispoziție anvelope cu economie de combustibil și consum responsabil. Alege Piatavaz.md pentru parteneriate de încredere în lumea anvelopelor și a serviciilor auto! ???? Telefon: +373 68 206 549 ???? Website: Piatavaz.md LA FEL NE CAUTA: Автосервис в Кишиневе, Ремонт авто, Диагностика, Обслуживание автомобилей, Недорогой ремонт, PiataVaz, Шиномонтаж, Замена шин, Автосервис с гарантией, Ремонт различных узлов и систем, Техническое обслуживание, Кузовной ремонт, Ремонт двигателя, Ремонт ходовой части, Ремонт топливной системы, Ремонт тормозной системы, Ремонт и заправка кондиционеров, Ремонт системы отопления и охлаждения, Ремонт коробок передач, Ремонт трансмиссии, Ремонт и замена датчиков, Ремонт электрики, Дополнительные возможности, Сход-развал, Ремонт рулевого управления, Замена масел и жидкостей, Замена ремней и цепей, Ремонт выхлопной системы.

Vezi →
Vranceanu Andreeea
27 Oct 2023, 14:40,

Sunt mulțumita de alegerea care am făcut-o venind la oratorica. Îmi place totul ce fac ei: activitățile, jocurile, modul de învățare. Este super nice să înveți la oratorica.

Vezi →
Cojuhari Laura
27 Oct 2023, 14:31,

Oratorica este una dintre cele mai bune şcoli de limbi straine şi cu un reiting inalt, îi multumesc mult pentru asta si mult succes inainte.

Vezi →
Denis Bujnița
Denis Bujnița A fost la lecție 10.00
09 Sep 2020, 11:29,

Curs care merita de fregventat

Vezi →
Lecție gratuită
  • Faceți testul gratuit și determinați-vă nivelul
  • Faceți cunoștință cu profesorii într-o clasă completă sau individual
  • Deja 44 persoane s-au înscris la o lecție gratuită cu ajutorul platformei GuideLang.md
  • 29 vizualizări a paginii școlii „Oratorica ” astăzi