Acord School

Școala de limbi europene
0.00 0 recenzii
Condiții generale de formare
  • Numărul de persoane din grup 10-14
  • Recuperarea orelor absente Nu
  • Certificat Da
  • Club de conversație Nu
  • Numărul de ore 33
  • Ore cu profesor nativ Nu
Filiale Acord School
Despre școală Acord School

Probabil Cea mai bună Şcoală de Engleză, ACORD School este unica posibilitate de a Învăţa Engleza Rapid, Eficient şi Distractiv. Pentru a afla mai multe detalii despre cursuri, contactează unul din cei mai calificaţi profesori ai şcolii. 

Prin metode bazate pe imagini, suport audio-video și activități interactive vrem să ajutam Studenții să învețe Engleza foarte repede. Profesorii noștri sunt 100 % pozitivi, tineri și bine pregătiți. La ACORD SCHOOL te vei bucura de o atmosferă degajată într-o școală nouă.

STARTER – Curs pentru începători

Cursul Starter promite să pună o bună bază a limbii engleze pentru cei care nu au mai studiat-o până acum. În urma însușirii acestui nivel, vei fi capabil să te încadrezi în comunicările de rutină și să participi în dialoguri scurte.

Cursul Starter este concentrat pe explicarea și însușirea lucrurilor de bază în limba engleză, atât din punct de vedere conversațional, cât și gramatical. Începând de la alfabet și terminând cu scurte conversații, Starter este o introducere în ”arta” limbii engleze.

ELEMENTARY – Curs de bază

Cursul Elementary le permite studenților să practice și  să solidifice cunoștințele de bază, în limba engleză dobândite anterior. Acesta presupune însușirea unui vocabular mult mai variat, dar și implicarea în teme conversaționale elementare.

Cursul Elementary este focusat pe exprimarea corectă în cadrul conversației, utilizând vocabularul pe care îl posezi, crearea textelor scurte și extragerea ideilor principale din acestea. Acest curs propune studierea unui număr vast de cuvinte și expresii care pot fi folosite în comunicările de rutină.

PRE-INTERMEDIATE – Curs de dezvoltare

Cursul Pre-Intermediate este creat pentru a-ți desăvrâși cunoștințele în limba engleză și este destinat persoanelor care vor să facă un progres în cunoașterea acestei limbi.

Cursul Pre-Intermediate are ca scop principal dezvoltarea abilităților conversaționale în cadrul comunicărilor din rutina zilnică dar și conversații ce țin de subiecte generale.Deasemenea, cursul are menirea de a corecta lacunele gramaticale existente în limbajul studenților, pentru ca aceștia să dobândească o fluență în limba engleză.

INTERMEDIATE – Curs de consolidarea cunoștințelor în Engleză

Cursul Intermediate îți va oferi posibilitatea să-ți îmbunătățești cunoștințele pe care deja le ai dobândite în Limba Engleză. Scopul cursului Intermediate este de a-i ajuta pe cei care îl studiază să obțină eficiența totală a utilizării acestei limbi.

Cursul Intermediate se bazează pe dezvoltarea abilităților de reading, listening, speaking și writing. Totuși se pune accent mai mare pe dezvoltarea abilităților de speaking, acesta fiind scopul principal al cursului.

UPPER-INTERMEDIATE – Curs de engleză practică

Cursul Upper-Intermediate îți va dezvolta considerabil abilitățile de comunicare în limba engleză. Cu ajutorul acestuia, fluența limbii engleze pe care deja o stăpânești va deveni mult mai bună, iar vocabularul tău se va extinde și va cuprinde o varietate de cuvinte. Vei fi capabil să porți conversații complexe pe teme de interes general.

Cursul Upper-Intermediate pune accent atât pe dezvoltarea capacităților gramaticale a studentului, cât și cele conversaționale. De asemenea, scopul primordial ar cursului este să te ajute să vorbești limba engleză fluent și corect.

ADVANCED – Curs de Engleză avansată

Cursul Advanced are ca scop primordial dezvoltarea abilităților de comunicare ale studenților.Cursul propune generalizarea și actualizarea cunoștințelor obținute anterior în limba engleză și garantează că la finalul acestuia studentul va vorbi fluent în limba engleză și va avea capacitatatea să folosească cele mai elevate expresii pentru a purta o conversație eficientă.

Cursul Advanced reprezintă cea mai înaltă treaptă a studierii limbii engleze.În cadrul acestuia studenții vor analiza, citi și reuși să exploreze o varietate de texte, cuvinte noi și vor însuși utilizarea tuturor normelor gramaticale.

Site-ul oficial al școlii

Recenzii 4
Doar o persoană care a participat la cursuri poate evalua școala Lasă-ți recenzia
Andrei Croitoru
11 Sep 2019, 12:03,

profesorii sunt buni, iar cursurile sunt interesante.

Vezi →
Alex Alex
18 Aug 2019, 21:48,

Mi-au placut profesorii si predarea. Multumesc

Vezi →
Vadim V
23 Jul 2017, 17:00,

În 5 săptămâni nu este real să treci cursul de engleză de calitate. Nu mi-a plăcut căci totul se face în grabă.

Vezi →
Igor Ceban
19 May 2017, 23:18,

Clasele sunt luminoase și confortabile, dar cursul durează prea puțin, și nu e un termen prea bun de a însuși atâta informație.

Vezi →
  • Deja 0 persoane s-au înscris la o oră gratuită cu ajutorul catalogului GuideLang.md
  • 7 vizualizări a paginii școlii „Acord School ” astăzi