American Language Center

Școala de limbi europene
0.00 0 recenzii
Realizările școlii pe Guidelang
...

Școală de top or. Chișinău

...

5 ani pe Guidelang

...

Eliberarea certificatului

Condiții generale de formare
  • Certificat Da
  • Numărul de ore 96
Filiale American Language Center
Despre școala American Language Center

La ALC se predă doar Engleza, avem focus și selectăm doar pe cei mai buni profesori.
Folosim materiale, activități creative ca tu să folosești potențialul tău maxim.
Scopul nostru este de a oferi cursuri de calitate, livrate de profesori calificați cu experiență dobândită de-a lungul anilor. Ne dorim să mărim rețeaua de oameni care vor să se aprofundeze în studierea acestei limbi, drept urmare, conectându-ne împreună la rețeaua mondială. 

Site-ul oficial al școlii

Mihai
18 Dec 2023, 10:24,

Bine ai venit pe Avto-Sina.md, locul tău de încredere pentru servicii complete de schimbare și întreținere a roților în Chișinău. Suntem primul service mobil din oraș, gata să facem viața ta mai ușoară prin schimbarea rapidă și eficientă a roților, chiar la tine acasă sau la birou. Oferta Noastră: ????️ Asistență Mobilă 24/7: Suntem disponibili non-stop pentru a veni la tine oriunde te-ai afla. Avto-Sina.md Ai nevoie de ajutor noaptea? Suntem aici să te sprijinim. ???? Montare și Demontare Profesională: Echipa noastră de tehnicieni experimentați se ocupă de montarea și demontarea roților tale, asigurându-se că mașina ta este pregătită pentru orice drum. ???? Reparare Rapiată a Anvelopelor: Probleme cu anvelopele? Echipa noastră rezolvă rapid și eficient orice problemă, de la tăieturi la găuri. ???? Livrare Promptă a Anvelopelor Noi: Ai nevoie de anvelope noi? Le livrăm la tine acasă, fără întârzieri nedorite. Procesul Este Simplu: 1️⃣ Comandă Rapidă: Sună-ne în orice moment și fă o comandă pentru schimbarea roților (prețul depinde de numărul de roți). 2️⃣ Discuții Despre Detalii: Unul dintre consultanții noștri te va suna pentru a stabili toate detaliile, oferindu-ți o estimare clară a costurilor și a timpului de intervenție. 3️⃣ Te Așteptăm Cu Un Zâmbet: Furgonul nostru special echipat sosește la tine pentru a face schimbarea roților cât mai ușoară pentru tine. Plata se efectuează după finalizarea lucrărilor. Despre Noi: Avto-Sina.md redefinește experiența schimbării roților. Noi nu doar efectuăm servicii, ci aducem confortul la tine acasă. Suntem mobili, profesioniști și mereu gata să te ajutăm. Cu Avto-Sina.md, schimbarea roților devine un proces plăcut, iar tu te bucuri de mai mult timp liber. Alege experiența fără griji cu Avto-Sina.md! ????✨

Vezi →
Mihai
15 Dec 2023, 15:35,

Vulcanizare-Mobila.md - partenerul ideal pentru servicii rapide și eficiente de schimbare a anvelopelor în Chișinău. Inspirându-ne din experiența noastră recentă de învățare a limbii engleze la "American Language Center", în care am petrecut 96 de ore de studiu intensiv și am obținut cu toții certificate recunoscute, vă aducem acum un serviciu de schimbare a anvelopelor cu același angajament pentru excelență. La fel cum am descoperit beneficiile și eficacitatea cursurilor de limba engleză, vă propunem acum un mod nou și inovator de a vă schimba anvelopele. Vulcanizare-Mobila.md Cu un serviciu mobil de schimbare a anvelopelor disponibil 24/7, eliminăm orice bătăi de cap legate de timp și vă oferim eficiență la fel cum am experimentat-o în cadrul cursurilor noastre lingvistice. În plus, așa cum recomandăm cu încredere cursul "American Language Center", vă invităm să experimentați și serviciile noastre profesioniste de schimbare a anvelopelor. Vulcanizare-Mobila.md aduce în lumea serviciilor auto același nivel de calitate și dedicare pe care l-am experimentat în procesul nostru de învățare a limbii engleze. Contactați-ne acum și experimentați schimbarea anvelopelor într-un mod care se ridică la standardele noastre înalte, asigurându-vă că autovehiculul dvs. primește cea mai bună îngrijire mobilă a anvelopelor. LA FEL NE CAUTA: Шиномонтаж на выезде, Вулканизация автомобильных шин, Сезонная смена шин, Хранение автомобильных колес, Проверка давления в колесах, Балансировка колес, Доставка и забор шин, Профессиональное обслуживание шин, Летние и зимние покрышки, Сервис в Кишиневе, Услуги шиномонтажа, Вулканизация на выезд, Срочный ремонт шин, Сезонное хранение шин, Качественное обслуживание колес, Мобильный сервис, Летние и зимние шины, Смена шин на выезде, Оптимальные условия хранения, Защита от ультрафиолета, Безопасность автомобиля, Проверка давления в колесах, Балансировка колес, Доставка автомобильных шин, Эффективное сохранение свойств резины, Проколы и ремонт шин, Хранение шин при оптимальных условиях, Сезонная смена шин, Очереди в шиномонтаже, Мастера с большим опытом, Сохранение срока службы шин, Покрышки для летнего и зимнего сезонов, Беспроблемная смена шин, Забота о вашем автомобиле, Оперативный выезд специалистов, Лучшие условия для обслуживания шин, Персонализированный подход, Профессиональные услуги шиномонтажа, Шинный сервис.

Vezi →
Ion Gonta
03 Aug 2019, 17:42,

Succes mai departe. Lectiile sunt calitative.

Vezi →
Alin Rusu
06 Jun 2019, 09:27,

Am ramas multumit de cursuri.

Vezi →
Nicolae Pancu
04 May 2019, 15:09,

Bune cursurile. Recomand pentru incepatori

Vezi →
  • Deja 2 persoane s-au înscris la o lecție gratuită cu ajutorul platformei GuideLang.md
  • 5 vizualizări a paginii școlii „American Language Center” astăzi