International Language Training Center

Școala de limbi europene
9.40 0 recenzii
Realizările școlii pe Guidelang
...

Școală de top or. Chișinău

...

5 ani pe Guidelang

...

Rating înalt

...

Eliberarea certificatului

9.40
0 studenți au dat școlii o notă bună

Pentru a lăsa o recenzie, este nevoie să vă înregistrați pe platforma Guidelang

Condiții generale de formare
  • Numărul de persoane din grup 6-15
  • Recuperarea orelor absente Nu
  • Certificat Da
Filiale International Language Training Center
Despre școala International Language Training Center

În procesul de învăţare la ILTC este utilizată metoda comunicativă, care dezvoltă armonios toate competenţele lingvistice de bază: vorbirea scrisă şi orală, citirea şi înţelegerea unei limbi străine după auz.

Metoda comunicativă are drept scop dezvoltarea competenţelor de vorbire curentă în timpul actului de comunicarei, acentul fiind pus pe cunoştinţe şi deprinderi necesare în viaţă. Simularea unor situaţii reale în timpul orelor de studiu contribuie la consolidarea cunoştinţelor însuşite şi la dobîndirea unei experienţe pozitive în utilizarea limbii străine.

O trăsătură specifică a metodei comunicative este aceea că profesorul, chiar de la bun început, nu vorbeşte cu studenţii în limba lor maternă, iar aceştia sînt nevoiţi să comunice doar în limba de studiu aleasă. Astfel este creat mediul lingvistic necesar, în care studenţii „plonjează” în timpul orelor, fapt care le permite acestora să depăşească cu succes barierele lingvistice.

Site-ul oficial al școlii

Hranenie
05 Dec 2023, 11:34,

Bine ați venit pe Hranenie.md - partenerul de încredere pentru depozitarea sezonieră a anvelopelor auto în Chișinău! Noi oferim o soluție optimă pentru cei care apreciază timpul și siguranța vehiculului lor. Rezina dumneavoastră este în mâini sigure la noi! Asigurăm condiții de depozitare ideale pentru anvelopele dvs., având grijă de fiecare detaliu. Cu noi, nu obțineți doar un depozit pentru anvelope, ci și garanția siguranței și duratei lungi de viață a pneurilor dvs. auto. Echipa noastră este formată din profesioniști experimentați, gata să preia responsabilitatea pentru vehiculul dvs. Efectuăm preluarea și livrarea anvelopelor la adresa indicată, oferindu-vă un nivel maxim de confort. Hranenie.md oferă o gamă completă de servicii de depozitare a anvelopelor, inclusiv rotire și respectarea tuturor regulilor necesare. Înțelegem cât de important este să păstrați corect anvelopele, și suntem pregătiți să vă oferim soluția optimă. Alegeți încrederea, alegeți Hranenie.md - partenerul vostru în siguranța și longevitatea anvelopelor auto! ???? Telefon: +373 61 171 917 ???? Website: Hranenie.md

Vezi →
Dan Sandul
16 Sep 2019, 09:27,

Recomand!

Vezi →
Olga Guzun
03 Jun 2019, 11:18,

Abordare individuala, oameni inteligenți și multă multa grijă.

Vezi →
Valeria Arcu
15 May 2019, 11:20,

Lovely atmosphere and the best results!

Vezi →
Sergiu Stici
01 May 2019, 12:19,

The best school!

Vezi →
  • Deja 3 persoane s-au înscris la o lecție gratuită cu ajutorul platformei GuideLang.md
  • 101 vizualizări a paginii școlii „International Language Training Center” astăzi