Speak Easy

Școala de limbi europene
0.00 0 recenzii
Condiții generale de formare
  • Numărul de persoane din grup 4-8
  • Recuperarea orelor absente Nu
  • Certificat Da
  • Club de conversație Nu
  • Numărul de ore 48
  • Ore cu profesor nativ Nu
Filiale Speak Easy
Despre școala Speak Easy

Niciodata nu este prea tîrziu pentru a învța si oricine poate să invețe!
Te invităm sa descoperi alături de echipa Speak Easy ( Centrul de Limbi Moderne) plăcerea de a comunica, a ințelege, a scrie și a citi corect, ușor și rapid în limba engleză, ceea ce iți va deschide mereu alte si alte posibilități!
* Speak Easy este locul unde scapi de barierele de comunicare. Noi suntem cei care te vor ajuta să înveți ușor, rapid si calitativ limba engleza, astfel încît să obții succes în carieră, studii și să comunici ușor atunci cînd călătorești.
* Scopul nostru este de a elabora programe de studiu înteresante și eficiente și de a pune la dispoziția studenților noștri cursuri de studiere a limbii engleze, care să corespundă necesităților si obiceiurilor de învățare.
* Tindem spre satisfacerea cerințelor clienților noștri într-un mediu din ce în ce mai strîngent prin flexibilitate constantă, adaptabilitate si personalizare.

Avantajele noastre:
-Orar convenabil pentru oricine: cursuri dimineața, dupa masă, seara, în weekend sau cursuri individuale.
-Număr mic de persoane în grup pentru a fi posibilă abordarea individuală și în grupuri mici a câte 6-8 persoane.
-Mergem la întâmpinare ca să poți achita în rate şi facem reduceri pentru clienţii fideli.

Site-ul oficial al școlii

Marius
03 Jan 2024, 13:07,

Bine ați venit la Speak Easy - locul unde înlăturăm barierele de comunicare! Suntem aici pentru a vă ghida într-un proces ușor, rapid și eficient de învățare a limbii engleze, oferindu-vă instrumentele necesare pentru a avea succes în carieră, studii și călătorii. Profesorii noștri, specializați în predarea limbii engleze, sunt experți în domeniu și te vor îndruma pas cu pas pentru a te asigura că dobândești competențele necesare. La Speak Easy, creăm un mediu prietenos și interactiv, unde învățarea devine o experiență plăcută și motivantă. Noi, colegii de la Jante.md, suntem mândri să recunoaștem că am ales Speak Easy pentru lecțiile noastre de limba engleză. Cu profesori amabili și pricepuți, am depășit orice obstacol în calea învățării limbii engleze. Acum, ne simțim încrezători și pregătiți să comunicăm eficient în orice situație, inclusiv cu clienții vorbitori de limba engleză. Dacă și tu cauți un loc unde să îți îmbunătățești abilitățile lingvistice, Speak Easy este alegerea perfectă. Descoperă plăcerea de a învăța limba engleză cu noi și obține încrederea de a comunica fără teamă în orice context!

Vezi →
  • 11 vizualizări a paginii școlii „Speak Easy” astăzi