Lingua Franca

Școala de limbi europene
Lecție gratuită
0.00 0 recenzii
Condiții generale de formare
  • Numărul de persoane din grup 8-12
  • Recuperarea orelor absente Nu
  • Certificat Da
  • Club de conversație Nu
  • Numărul de ore 16-32
  • Ore cu profesor nativ Nu
Filiale Lingua Franca
Despre școală Lingua Franca

Asociația culturală Lingua Franca încurajează accesul la lectură, informație și cultură în două limbi de circulație internațională într-o atmosferă plăcută și degajată oferită de sala de lectură a bibliotecii.
Vizitatorii noștri au la dispoziție colecții de cărți în limba germană și limba engleză din diferite domenii de specializare, si se pot informa cu privire la evenimentele culturale ocazionale organizate în cadrul centrului cultural.

Lingua Franca promovează transformarea spațiului convențional de bibliotecă, într-un spațiu de relaxare, informare și cunoaștere. Dorința de a citi trebuie să fie o experiență plăcută, durabilă și nu o obligație de a colecta informații.

Echipa noastră tânără și dinamică este dedicată promovării identităților multiculurale în comunitatea locală, oferă oportunități de schimburi culturale, dezvoltare personală și implicare în comunitate.

Membrii echipei noastre provin atât din mediul academic cât și din mediul de afaceri, dintr-un mediu multicultural, obiectivul centrului nostru cultural fiind acela de a reuni cultura românească, britanică și germană sub aceeași umbrelă.

Centrul nostru cultural britanic și german vă pune la dispoziție o gamă vastă de cărți de specialitate în limba engleză și în limba germană, precum și accesul la o serie de evenimente culturale, expoziții, etc.

Prin intermediul echipei noastre tinere de cercetători, profesori și profesioniști din alte domenii, asociația culturală Lingua Franca are ca scop menținerea dialogurilor și a programelor interactive pentru toate categoriile de populație și implementarea programelor și serviciilor care să asigure o responsabilitate socială sustenabilă și să furnizeze o rețea de suport lingvistic și cultural pentru elevi, studenți și alte părți implicate.

Misiunea noastră este de a oferi oportunități pentru educație, acces facil la biblioteca publică la evenimentele și workshop-urile culturale.

Site-ul oficial al școlii

Lecție gratuită
  • Faceți testul gratuit și determinați-vă nivelul
  • Faceți cunoștință cu profesorii într-o clasă completă
  • Deja 0 persoane s-au înscris la o oră gratuită cu ajutorul catalogului GuideLang.md
  • 1 vizualizări a paginii școlii „Lingua Franca” astăzi