GermanLingua

Școala de limbi europene
0.00 0 recenzii
Condiții generale de formare
  • Numărul de persoane din grup 1-6
  • Recuperarea orelor absente Nu
  • Certificat Da
  • Numărul de ore 30
Filiale GermanLingua
Despre școala GermanLingua

Metodologia noastră are la bază sistemul conversațional. Această medodă se prezintă sub forma “ascultă, vezi, repetă și vorbește”. Astfel, împreună cu toate aspectele gramaticale pe care le învățați, veți reuși să vorbiți într-un timp foarte scurt in limba germana.

Cursanților noștri le este oferit un program cu un conținut special întocmit în acest scop. Profesioniști, cu o experiență îndelungată în predarea limbii germane, preferăm un mix de metode de predare.

Scopul nostru principal este să vă ajutăm să stăpâniți cât mai repede și mai bine limba germana; din acest punct de vedere, vom folosi metodele de predare care s-au dovedit, în experiența noastră, cele mai eficiente pentru îndeplinirea unui anumit obiectiv.

De exemplu, abilitățile de a purta o conversație pe teme generale sunt cel mai bine stimulate prin așa-numita « metodă directă », în care profesorul și cursanții discută exclusiv în limba de curs. Pe de altă parte, exercițiile de traducere facilitează mai bine asimilarea vocabularului și înțelegerea textelor scrise.

Cursurile de limba germană standard sunt structurate în nivele, de la nivel începător până la avansat.

Site-ul oficial al școlii

Ianic
04 Jan 2024, 12:50,

În cadrul echipei noastre de la serviciul nostru, am luat decizia de a îmbunătăți abilitățile noastre lingvistice și de a explora lumea limbii germane. Am ales să participăm la cursurile oferite de "GermanLingua", unde profesorii noștri s-au dovedit a fi experți în domeniu și extrem de amabili. Metodologia lor inovatoare se bazează pe sistemul conversațional, oferindu-ne o abordare holistică: "ascultă, vezi, repetă și vorbește". Acest mod de predare nu doar că acoperă aspectele gramaticale, ci ne permite să vorbim într-un timp foarte scurt, fără a ne simți copleșiți. Profesorii de la "GermanLingua" au fost mereu dedicați în a ne îndruma spre succes. Experiența noastră în învățarea limbii germane a fost extrem de pozitivă, iar rezultatele au fost remarcabile. Cu încrederea acumulată la cursuri, nu mai avem teama că un client vorbitor de limba germană ne-ar putea surprinde. Această inițiativă nu doar a îmbogățit cunoștințele noastre lingvistice, ci a consolidat și spiritul nostru de echipă la General-Tire.md.

Vezi →
  • 11 vizualizări a paginii școlii „GermanLingua” astăzi