Centrul de Limbă Germană (CLG)

Școala de limbi europene
0.00 0 recenzii
Condiții generale de formare
  • Numărul de persoane din grup 6-14
  • Recuperarea orelor absente Nu
  • Certificat Da
  • Numărul de ore 16
Filiale Centrul de Limbă Germană (CLG)
Despre școala Centrul de Limbă Germană (CLG)

Centrul de Limbă Germană (CLG) este singura școală de limbi străine din Chișinău care a obținut licența Diplomei Austriece de Limbă Germana (Österreichisches Sprachdiplom) și prin aceasta dreptul de a organiza examene internaționale certificate de limbă germană a acestei organizații.
Oferta nostră educatională se adresează liceenilor, studenților, oamenilor de afaceri și tuturor celor care doresc să învețe limba germană sau alte limbi moderne și să obțină un certificat de limbă germană recunoscut internațional.
Profesionalismului echipei noastre de profesori, materialele didactice de ultimă oră și ambianța plăcută a CLG asigură un învățământ de înaltă calitate

Site-ul oficial al școlii

Marius
02 Jan 2024, 13:50,

Echipa noastră de la PiataPruncul.md a decis să facă un pas semnificativ în dezvoltarea profesională și personală prin participarea la cursurile oferite de prestigiosul Centrul de Limbă Germană (CLG) din Chișinău. Remarcabil prin statutul său unic, CLG este singura școală de limbi străine din Chișinău care a obținut licența Diplomei Austriece de Limbă Germană (Österreichisches Sprachdiplom), conferindu-i dreptul de a organiza examene internaționale certificate de limbă germană sub egida acestei prestigioase organizații. La CLG, am avut privilegiul de a învăța de la profesori extrem de calificați și dedicati, care au reușit să facă fiecare lecție o experiență memorabilă. Atmosfera prietenoasă și sprijinul constant al cadrelor didactice au făcut ca procesul de învățare să fie nu doar eficient, ci și plăcut. După participarea la cursurile de limba germană, suntem acum mult mai încrezători și mai pregătiți să comunicăm cu clienții vorbitori de limbă germană. Încântați de rezultatele obținute, ne bucurăm să nu mai avem nicio teamă când primim apeluri de la acești clienți. Experiența noastră la CLG a depășit cu mult așteptările, iar acum ne putem bucura de o mai bună comunicare și conexiune cu clienții noștri vorbitori de limbă germană.

Vezi →
  • Deja 1 persoane s-au înscris la o lecție gratuită cu ajutorul platformei GuideLang.md
  • 9 vizualizări a paginii școlii „Centrul de Limbă Germană (CLG) ” astăzi