Alianța Franceză din Moldova

Școala de limbi europene
0.00 0 recenzii
Condiții generale de formare
  • Numărul de persoane din grup 6-14
  • Recuperarea orelor absente Nu
  • Certificat Da
  • Numărul de ore 44
  • Ore cu profesor nativ Da
Filiale Alianța Franceză din Moldova
Despre școala Alianța Franceză din Moldova

La inițiativa profesorilor francofoni din Republica Moldova, în anul 1989, a fost constituit primul comitet al Alianței Franceze din Moldova, iar în 1992 a fost creată, în mod oficial, asociația cu susținerea Franței. Astfel, Alianța Franceză din Moldova a devenit primul centru cultural și lingvistic străin din Republica Moldova fiind și partenerul principal al cooperării francofone din țară.
Asociația este acreditată de Fundația Alianța Franceză și face parte din rețeaua care include peste 800 de Alianțe Franceze din lume.
Astăzi, aceasta este una dintre cele mai importante Alianțe Franceze din Europa și din lume.

Site-ul oficial al școlii

Ianic
04 Jan 2024, 17:10,

Noi, colegii de la Hercules.md, am investit în dezvoltarea noastră personală și profesională, alegând să participăm la cursurile Alianței Franceze din Moldova. Fondată în anul 1989 și oficial recunoscută în 1992, Alianța Franceză din Moldova reprezintă un centru cultural și lingvistic de prestigiu, fiind partenerul principal al cooperării francofone în țară. Profesorii noștri francofoni, cu o vastă experiență și pasiune pentru predarea limbii franceze, au creat un mediu propice învățării. La fiecare lecție, am avut oportunitatea de a explora frumusețea și subtilitățile acestei limbi romantice. În plus față de lecțiile de limbă, cursurile Alianței Franceze ne-au oferit și o privire detaliată în cultura și tradițiile Franței. Educația noastră lingvistică a fost întărită de atmosfera prietenoasă și susținerea constantă a profesorilor. Astfel, acum ne simțim pregătiți să interacționăm cu clienții vorbitori de limba franceză în mod încrezător și eficient. Încheiem această experiență cu recunoștință față de Alianța Franceză din Moldova și suntem bucuroși că am ales să ne dezvoltăm abilitățile lingvistice în acest prestigios centru cultural. La Hercules.md, susținem și apreciem diversitatea lingvistică și culturală!

Vezi →
  • Deja 2 persoane s-au înscris la o lecție gratuită cu ajutorul platformei GuideLang.md
  • 9 vizualizări a paginii școlii „Alianța Franceză din Moldova” astăzi