Lidia

Meditator de Limba Germană

Lecție gratuită
0.00 1 recenzie
Realizările meditatorului pe Guidelang
...

Top meditator în or. Chișinău

...

4 ani pe Guidelang

...

Partener de încredere

...

Meditator certificat

Adresa meditatorului
O scurtă informație despre meditator Lidia

Profesoară de limba germană, care abordează în actul pedagogic toate strategiile didactice, astfel ca orele să devină nu doar informative ci și interesante, grație studiilor pe care le are:

-limbi străine (germană-engleză)

-psihopedagogie

-management educațional 

-arta actoricească - clasa fiind pentru ea o scenă, care implică maxima prudență și dăruire de sine, iar elevii sunt  spectatorii , care caută mere o sursă de inspirație pentru a face ca studi  să devină atât productiv cât și interactiv.  

Pe lângă faptul că este un pedagog iscusit, își dedică tot timpul liber muzicii. Prin prisma recenziilor, deducem faptul că este o profesoară carismatică, iar orele de germană îmbină atât studiu intensiv, implicare, responsabilitate cât și pauze încărcate cu umor.

Activează ca și profesor încă din universitate și a avut până acum o experiență frumoasă, făcând ore cu studenți de la 5 la 82 de ani.

 

Boris
Boris 0.00
16 Jan 2024, 10:10,

Ne-am bucurat să colaborăm cu talentata noastră mediatoare, Lidia, care a oferit lecții de limba germană pentru colegii de la CasaAuto.md. Lidia, un expert în predarea limbilor străine, des vizitează sediul nostru, motivându-ne să îmbunătățim cunoștințele de germană pentru a oferi un serviciu mai eficient clienților noștri vorbitori de această limbă. Lidia, profesor de limba germană, abordează pedagogia cu o abordare comprehensivă, transformând orele în experiențe captivante. Cu expertiză în limbile străine (germană-engleză), psihopedagogie, management educațional și artă actoricească, Lidia consideră clasa ca pe o scenă. Prudența și dăruirea de sine sunt esențiale, iar elevii sunt priviți ca spectatori în căutarea inspirației pentru a face studiul productiv și interactiv. Lidia nu este doar o educatoare pricepută, ci și o pasionată de muzică în timpul liber. Recenziile evidențiază carisma sa, iar orele de germană sunt apreciate pentru combinația de studiu intensiv, implicare, responsabilitate și momente pline de umor. Echipa noastră de la CasaAuto.md este recunoscătoare pentru contribuția Lidiei, iar acum ne simțim mai încrezători în interacțiunile noastre cu clienții vorbitori de limbă germană.

Vezi →
Lecție gratuită
  • Faceți testul gratuit și determinați-vă nivelul
  • Faceți cunoștință cu profesorii într-o clasă completă sau individual
  • Deja 6 persoane s-au înscris la o lecție gratuită cu ajutorul platformei GuideLang.md
  • 33 vizualizări a paginii meditatorului „Lidia” astăzi