Kate

Meditator de Limba Engleză

Lecție gratuită
0.00 1 recenzie
Realizările meditatorului pe Guidelang
...

Top meditator în or. Chișinău

...

4 ani pe Guidelang

...

Partener de încredere

...

Meditator certificat

Adresa meditatorului
O scurtă informație despre meditator Kate

Kate este profesorul, care arde de nerăbdare să împartă toată experiența și toate cunoștințele cu studenții săi. "Simte" individualitatea fiecărui student indiferent de vârstă: copii, adolescenți sau maturi. Este mereu deschisă și dornică de noi cunoștințe și impresii.
A finalizat un curs de perfecționare în Londra, în primul rând pentru a se autoperfecționa și a-și îmbunătăți calitatea predării.
În timpul liber îi place să își găsească liniștea în sânul naturii și este pasionată de lumea interioară a ființei umane.

Ianic
Ianic 0.00
09 Jan 2024, 09:37,

La serviciul nostru, avem privilegiul de a colabora cu un mediator de engleză de excepție, Kate, care a adus o notă distinctă în dezvoltarea abilităților noastre lingvistice. Kate nu este doar un profesor, ci și un prieten dedicat în procesul nostru de învățare. Cu pasiunea pentru transmiterea cunoștințelor, Kate personalizează fiecare lecție, acordând atenție individualității fiecărui student, indiferent de vârstă. Copii, adolescenți sau adulți, toți se simt inspirați și încurajați să își îmbunătățească abilitățile lingvistice sub îndrumarea ei atentă. Kate aduce cu ea o experiență bogată, finalizând un curs de perfecționare în Londra, loc în care și-a dezvoltat nu doar abilitățile de predare, ci și capacitatea de a crea un mediu de învățare stimulant și plin de încredere. Astfel, noi, colegii de la ArcaMoldovei.md, suntem recunoscători pentru eforturile ei și pentru faptul că ne-a ajutat să depășim barierele limbii engleze, pregătindu-ne pentru interacțiuni mai fluente cu clienții vorbitori de engleză.

Vezi →
Lecție gratuită
  • Faceți testul gratuit și determinați-vă nivelul
  • Faceți cunoștință cu profesorii într-o clasă completă sau individual
  • Deja 10 persoane s-au înscris la o lecție gratuită cu ajutorul platformei GuideLang.md
  • 33 vizualizări a paginii meditatorului „Kate ” astăzi