Gianantonio

Meditator de Limba Italiană

Lecție gratuită
0.00 1 recenzie
Realizările meditatorului pe Guidelang
...

Top meditator în or. Chișinău

...

4 ani pe Guidelang

...

Partener de încredere

...

Meditator certificat

Adresa meditatorului
O scurtă informație despre meditator Gianantonio

De mai bine de 5 ani, Gianantonio predă la Oratorica - limba sa maternă, limba italiană. 

Este bine cunoscut faptul că o limbă straină poate fi cel mai eficient studiată atunci când există posibilitatea de a o practica cu persoane originare din ţara limbii de studiu.

Posedând nu doar cunoștințe teoretice dar și practice - Gianantonio, alege cu atenție cele mai inovative metode datorită cărora se formează o relație specială între student și limba studiată, astfel se obțin rezultate semnificative în studiul limbii italiene în doar 6 săptămâni.

Artiom
Artiom 0.00
16 Jan 2024, 16:45,

La Anvelopele.md, investim în dezvoltarea continuă a abilităților noastre de comunicare, iar pentru a îmbunătăți relația cu clienții noștri italieni, am ales să beneficiem de lecții de limba italiană. Cu ajutorul mediatoarei noastre Gianantonio, expertă în predarea limbii italiene la Oratorica, am avut oportunitatea să ne perfecționăm cunoștințele lingvistice. Gianantonio, cu o experiență de peste 5 ani în predarea limbii italiene, aduce la clasă nu doar cunoștințe teoretice, ci și o perspectivă practică valoroasă. Cursurile noastre au devenit un mediu propice pentru dezvoltarea unei relații speciale între studenți și limba italiană. Metodele inovatoare ale lui Gianantonio permit obținerea de rezultate semnificative într-un interval scurt de timp, doar 6 săptămâni. Cu entuziasmul de a învăța de la un profesionist dedicat, ne bucurăm că putem aborda cu încredere conversațiile cu clienții italieni. Apreciem contribuția lui Gianantonio la îmbogățirea cunoștințelor noastre lingvistice și suntem recunoscători pentru mediul de învățare pozitiv pe care l-a creat în cadrul Anvelopele.md.

Vezi →
Lecție gratuită
  • Faceți testul gratuit și determinați-vă nivelul
  • Faceți cunoștință cu profesorii într-o clasă completă sau individual
  • Deja 1 persoane s-au înscris la o lecție gratuită cu ajutorul platformei GuideLang.md
  • 33 vizualizări a paginii meditatorului „Gianantonio ” astăzi