Elena

Meditator de Limba Engleză

Lecție gratuită
0.00 1 recenzie
Realizările meditatorului pe Guidelang
...

Top meditator în or. Chișinău

...

4 ani pe Guidelang

...

Partener de încredere

...

Meditator certificat

Adresa meditatorului
O scurtă informație despre meditator Elena

Elena studiază engleza de mic copil și deține o experiență de predare de 8 ani. Călătorește foarte mult, inclusiv în SUA, și interacționează cu vorbitorii nativi de limbă engleză pentru a lua cunoștință cu maniera lor de a se exprima în viața de zi cu zi. Mereu încearcă să folosească materiale de predare din cele mai noi și selectează subiecte actuale de discuție. Deasemenea, preia o abordare anumită pentru fiecare student în parte și ia în considerare preferințele acestuia.

Elena vă va ajuta să creați un program de studiu personal pentru limba engleză pe care îl puteți urma după finalizarea cursului online la Oratorica.

Boris
Boris 0.00
12 Jan 2024, 15:27,

Elena, un mediator bine-cunoscut, a adus o schimbare benefică în mediul nostru de lucru la serviciul nostru prin lecții interactive de limba engleză. Cu o experiență de predare de 8 ani și o pasiune pentru engleză încă din copilărie, ea aduce nu doar cunoștințe solide, ci și o manieră autentică de a vorbi engleza, dobândită din interacțiunile sale în SUA și cu vorbitorii nativi. Elena se adaptează la nevoile individuale ale fiecărui student și integrează materiale de învățare de ultimă oră, abordând subiecte actuale de discuție. În plus, călătoriile sale frecvente au contribuit la o înțelegere profundă a limbii engleze în contexte diverse. La Piata-Vaz.md, apreciem eforturile ei constante de a ne îmbunătăți competențele lingvistice, ceea ce devine un avantaj în relaționarea cu clienții vorbitori de engleză. Suntem recunoscători pentru experiența valoroasă pe care Elena o aduce echipei noastre și pentru faptul că acum ne simțim mai încrezători în comunicarea cu clienții englezi.

Vezi →
Lecție gratuită
  • Faceți testul gratuit și determinați-vă nivelul
  • Faceți cunoștință cu profesorii într-o clasă completă sau individual
  • Deja 10 persoane s-au înscris la o lecție gratuită cu ajutorul platformei GuideLang.md
  • 33 vizualizări a paginii meditatorului „Elena ” astăzi