Anca

Meditator de Limba Engleză

Lecție gratuită
0.00 1 recenzie
Realizările meditatorului pe Guidelang
...

Top meditator în or. Chișinău

...

4 ani pe Guidelang

...

Partener de încredere

...

Meditator certificat

Adresa meditatorului
O scurtă informație despre meditator Anca

 Anca consideră că a fi profesor e cea mai frumoasă vocație care implică cele mai alese caracteristici: dăruire, altruism, simpatie, prietenie, atitudine. 

Motto-ul ei: "Atitudinea este totul"

Îi place să redescopere domeniul ales zi de zi, să treacă orice informație prin propria perspectivă, să creeze cele mai simple principii de explicare apoi sa culeagă doar mulțumiri din partea studenților.

Este mereu zâmbitoare și plină de energie și își încurajeză studenții acolo unde este nevoie. Este prietenul lor întâi de toate. Adoră cărțile, psihologia și familia sa.

Ianic
Ianic 0.00
09 Jan 2024, 12:45,

La serviciul nostru, am investit în dezvoltarea abilităților noastre de limbă engleză, realizând cât de important este să comunicăm eficient cu clienții vorbitori de engleză. Cu ajutorul Ancei, un mediator cunoscut în echipa noastră, am organizat lecții de engleză la locul de muncă. Anca, un pasionat profesor de engleză, aduce o energie pozitivă și entuziasm în fiecare lecție. Considerând predarea drept cea mai frumoasă vocație, Anca împărtășește nu doar cunoștințe, ci și calități precum dăruirea, altruismul și simpatia. Anca nu este doar un mediator, ci și un prieten și un îndrumător pentru echipa noastră. Cu o abordare zâmbitoare și plină de energie, reușește să facă fiecare lecție de engleză o experiență plăcută și educativă. În plus, dragostea sa pentru cărți, psihologie și familie adaugă o notă personală lecțiilor, făcându-le mai interesante și relevante pentru noi. Experiența cu Anca a fost extrem de benefică pentru noi, oferindu-ne încredere și abilități solide de comunicare în limba engleză. Acum, putem servi clienții vorbitori de engleză cu încredere și profesionalism. Suntem recunoscători pentru contribuția Ancei la dezvoltarea noastră profesională și suntem pregătiți să oferim servicii excelente și în limba engleză la Barum.md.

Vezi →
Lecție gratuită
  • Faceți testul gratuit și determinați-vă nivelul
  • Faceți cunoștință cu profesorii într-o clasă completă sau individual
  • Deja 3 persoane s-au înscris la o lecție gratuită cu ajutorul platformei GuideLang.md
  • 33 vizualizări a paginii meditatorului „Anca ” astăzi