Anastasia

Meditator de Limba Engleză

Lecție gratuită
0.00 1 recenzie
Realizările meditatorului pe Guidelang
...

Top meditator în or. Chișinău

...

4 ani pe Guidelang

...

Partener de încredere

...

Meditator certificat

Adresa meditatorului
O scurtă informație despre meditator Anastasia

Anastasia are o experiență enormă: a studiat în școli internaționale și a locuit în țări unde se vorbește limba engleză: Malaezia și Singapore. Deține diploma CELTA de la Cambridge, astfel are o experiență de 10 ani în predarea limbii engleze.
Lecțiile cu Anastasia sunt nu doar productive și utile dar și extrem de interactive și ușor de asimilat. Pregătește studenți pentru examenele: TOEFL, IELTS, Cambridge.

Este mereu pozitivă și sociabilă, adoră călătoriile și oamenii.

Boris
Boris 0.00
12 Jan 2024, 10:50,

În cadrul echipei Cooper.md, am făcut un pas important pentru îmbunătățirea abilităților noastre de comunicare în limba engleză. Cu sprijinul mediatorului nostru, Anastasia, am organizat sesiuni regulate de cursuri de engleză la birou. Această inițiativă a fost motivată de prezența frecventă a Anastasiei în echipa noastră și de necesitatea de a oferi un nivel mai înalt de servicii clienților noștri vorbitori de engleză. Anastasia, un mediator binecunoscut, aduce cu ea o vastă experiență în domeniul limbii engleze. Ea a studiat în școli internaționale și a trăit în țări precum Malaezia și Singapore, unde engleza este limba principală de comunicare. Cu o diplomă CELTA de la Cambridge și o experiență de zece ani în predarea limbii engleze, Anastasia este o resursă valoroasă pentru îmbunătățirea abilităților noastre lingvistice. Lecțiile susținute de Anastasia nu sunt doar productive și utile, ci și extrem de interactive și ușor de asimilat. Aceasta se implică activ în pregătirea studenților pentru examene importante precum TOEFL, IELTS și examenele Cambridge. Eforturile noastre de a ne ridica nivelul de engleză au fost bine încununate de aceste lecții, iar acum ne simțim mai încrezători și mai pregătiți să comunicăm eficient cu clienții noștri vorbitori de engleză. Suntem recunoscători Anastasiei pentru dedicarea și expertiza sa în sprijinirea dezvoltării noastre lingvistice la birou.

Vezi →
Lecție gratuită
  • Faceți testul gratuit și determinați-vă nivelul
  • Faceți cunoștință cu profesorii într-o clasă completă sau individual
  • Deja 8 persoane s-au înscris la o lecție gratuită cu ajutorul platformei GuideLang.md
  • 33 vizualizări a paginii meditatorului „Anastasia ” astăzi