Oratorica

Școala de limbi europene
Lecție gratuită
10.00 1 recenzie
Nota școlii

pe baza a 1 recenzii verificate

10.00
Modul în care Guidelang colectează și afișează recenziile verificate
1

Lăsați datele dvs. pentru a fi contactați și vă înscrieți la o lecție gratuită

2

Frecventați lecția gratuită / cursul selectat la școala sau meditatorul ales

3

Completați e-mailul primit cu recenzia dvs. despre școală sau meditator

4

Nota și recenzia dvs. vor fi afișate pe profilul școlii sau al medidatorului

Recenzii 1
Pentru a lăsa o recenzie, este nevoie să vă înregistrați pe platforma Guidelang Adaugă o recenzie
Artiom
17 Jan 2024 14:30

Împreună cu colegii de la serviciul nostru, am avut o experiență educațională de neuitat la școala Oratorica, un centru dedicat învățării limbilor străine. Oratorica reprezintă locul ideal pentru a depăși barierele comunicării, oferind cursuri rapide și de calitate pentru a obține succes în carieră, studii și pentru a comunica eficient în călătorii. Centrul de limbi europene "Oratorica" acoperă o gamă largă de cursuri destinate copiilor, studenților, adulților și specialiștilor din diverse domenii, cum ar fi business și administrare, management, medicină sau arte. Oratorica se remarcă prin abordarea cursurilor axate pe dezvoltarea talentelor și a capacităților personale. Cu recunoștință, noi, colegii de la 20555r16.md, le mulțumim celor de la Oratorica pentru întâlnirea caldă și pentru că am învățat limba engleză într-un mod practic și eficient. Acest nou set de cunoștințe ne oferă încredere în interacțiunea cu clienții vorbitori de engleză, deschizând noi oportunități și consolidând legăturile în mediul profesional.

Victor
27 Nov 2023 13:27

Bine ai venit pe Piatavaz.md, destinația ta de încredere pentru anvelope de calitate și servicii auto profesionale. Descoperă o gamă variată de anvelope, potrivite pentru toți șoferii exigenți, indiferent de tipul de vehicul. Produsele noastre îmbină tehnologii avansate, durabilitate și confort în timpul condusului. Centrul nostru auto oferă o gamă extinsă de servicii, începând de la întreținere regulată și până la reparații complexe. Piatavaz.md Echipa noastră dedicată este pregătită să ofere servicii de calitate pentru fiecare vehicul, acordând atenție detaliilor. La Piatavaz.md, ne preocupăm și de impactul asupra mediului, punând la dispoziție anvelope cu economie de combustibil și consum responsabil. Alege Piatavaz.md pentru parteneriate de încredere în lumea anvelopelor și a serviciilor auto! ???? Telefon: +373 68 206 549 ???? Website: Piatavaz.md LA FEL NE CAUTA: Автосервис в Кишиневе, Ремонт авто, Диагностика, Обслуживание автомобилей, Недорогой ремонт, PiataVaz, Шиномонтаж, Замена шин, Автосервис с гарантией, Ремонт различных узлов и систем, Техническое обслуживание, Кузовной ремонт, Ремонт двигателя, Ремонт ходовой части, Ремонт топливной системы, Ремонт тормозной системы, Ремонт и заправка кондиционеров, Ремонт системы отопления и охлаждения, Ремонт коробок передач, Ремонт трансмиссии, Ремонт и замена датчиков, Ремонт электрики, Дополнительные возможности, Сход-развал, Ремонт рулевого управления, Замена масел и жидкостей, Замена ремней и цепей, Ремонт выхлопной системы.

Vranceanu Andreeea
27 Oct 2023 14:40

Sunt mulțumita de alegerea care am făcut-o venind la oratorica. Îmi place totul ce fac ei: activitățile, jocurile, modul de învățare. Este super nice să înveți la oratorica.

Cojuhari Laura
27 Oct 2023 14:31

Oratorica este una dintre cele mai bune şcoli de limbi straine şi cu un reiting inalt, îi multumesc mult pentru asta si mult succes inainte.

Denis Bujnița
Denis Bujnița A fost la lecție 10.00
09 Sep 2020 11:29

Curs care merita de fregventat

Galina B
04 Sep 2019 15:22

Modul de invatare este distractiv si pe intelesul tuturor. Nimic nu ramane neinteles dupa orele de pregatire si niciodata nu trebuie sa ne temem sa punem intrebari despre ce nu intelegem.

Elena Rusu
06 Aug 2019 13:31

La sigur cel mai bun loc unde putem studia Engleza și Germana. Copiii sunt atrași de atmosfera de lucru care le permite asimilare de informații și dezvoltare. Copiii așteaptă cu nerăbdare fiecare curs.

Alexandra Titu
17 Jul 2019 16:45

Recomand cu cea mai mare siguranta, veti gasi profesionalism si implicare, climat excelent pentru invatarea unei limbi straine, divertisment si oameni minunati. Multumesc mult pentru cunostinte, voi reveni neaparat.

Adrian Postovan
13 Jun 2019 13:32

Am trecut nivelul A1 limba germană și am rămas foarte mulțumit. Recomand!

Noroi Dorina
10 Jun 2019 12:04

Cele mai explicite lectii!

Marina Filipciuc
21 May 2019 17:18

Recomand cu încredere ,,Oratorica" . Profesori calificați!

Carolina Pavliuc
16 May 2019 13:46

Одна из лучших школ по изучению иностранных языков в городе Бельцы. Профессиональные педагоги, удобный график обучения, доступный материал. Мы обязательно продолжим изучение языка уже на следующем уровне!

Vasile C
16 May 2019 12:18

The most amazing language training center! Thank you for your involvement and for your talent to organize interactive activities.

Cristina Butuc
14 May 2019 13:58

O școală excelentă și profesori minunați. Recomand tutor care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele unei limbi străine.

Irina Grisca
08 May 2019 17:19

Cea mai profesionistă școală de limbi străine din Chișinău. Am rămas extrem de mulțumită de calitatea cursului de engleză. Profesorii își fac munca bine. Recomand cu mare drag!

Ilie Taban
07 May 2019 11:21

Mi-a plăcut foarte mult cursul de limbă engleză. Cred că aici sunt folosite cele mai inovative și eficiente metode de predare pentru a însuși o limbă străină. O abordare foarte bună. Recomand cu încredere.

Nicoleta Nicoleta
29 Apr 2019 18:10

It is a great pleasure for me working at Oratorica. I enjoy the experience of teaching here. The opportunity of working with such a friendly staff is delightful . ☺️☺️❤️ It is a great place to learn a foreign language in a nice atmosphere.

Ilona Kamenchuk
17 Apr 2019 00:30

Уже год являюсь частью этой языковой семьи. Я очень рада, что именно Oratorica привила любовь к немецкому и дает мотивацию продолжать развиваться. P.S. Ирада - лучшая.

Eugenia Panta
03 Apr 2019 21:34

Am finisat recent nivelul A1 Franceza si am ramas foarte multumita , profesoara este o persoana foarte placuta ☺️, acum sunt la urmatorul nivel si sunt sigura ca la finele lui voi fi la fel de multumita .... Recomand.

Rita Morosanu
14 Mar 2019 13:58

Am finisat cursul de baza (A) la Oratorica, am rămas mulțumită de informatiile învățate care mi au fost de mare ajutor atunci cînd am venit pentru prima dată în Londra. Imi doresc sa mai fac un curs de perfecționare a limbii engleze in viitorul apropiat... deci recomand Oratorica pentru fiecare.

Veronica Danu
06 Mar 2019 20:51

Recomand cu incredere Centrul de limbi europene Oratorica Ciocana) pentru calitatea serviciilor (profesor d-na Cristina si d-na Violina) precum si modul operativ si prompt de deservire ( manager d-na Domnita). Multumim frumos.

Maria Dimitrov
05 Mar 2019 15:17

Oratorica e locul perfect de a studia o limba străină, cu profesori erudiți şi cabinete dotate performant. Mi-a placut farte mult experieța petrecută acolo.

Alexandru Marcu
06 Feb 2019 17:44

Am urmat un curs de limbă engleză foarte interactiv la Oratorica! Aici am întâlnit cei mai buni profesori și cele mai bune metode de predare. Recomand cu încredere ORATORICA!

Silvia Cucuetu
29 Jan 2019 17:19

Am inceput a studia engleza de la zero la Oratorica (Ciocana), am ramas multumita de rezultat. Acum imi continui studiile tot aici si la sigur voi ramaine pentru urmatorul nivel la Oratorica Ciocana.

Arina Gutenco
20 Jan 2019 00:17

It gives me immense pleasure to share my thoughts about Oratorica. Must admit that here teachers are using a great way of teaching. To begin with, I want to say that my teacher Valeria Hangan, is too good. With such an expert, learning English became a pleasure. Equally important, is that I have the best classmates. To summarize, friendly environment, competent teachers and interesting lessons make me say that Oratorica is the best choice.

Anastasia Gribiniuc
11 Apr 2018 15:22

Am rămas plăcut impresionată de prestarea serviciilor școlii de engleză „Oratorica”, întrucât am văzut adevărați specialiști. Grupele sunt mici, adică se lucrează cu un nr. mai mic de studenți, ceea ce facilitează și fortifică procesul de instruire, asigurându-ți într-un final un rezultat frumos. Mulțumesc pentru o atmosferă prietenoasă, calitate și bună dispoziție!

Volontir Iana
16 Jan 2018 15:59

Datorită cursurilor de pregătire pentru BAC mi-am ridicat considerabil performanțele la limba engleză. Am luat o notă bună la examen și am rămas cu noi cunoștințe valoroase. Cu siguranță recomand aceste cursuri elevilor în prag de examene.

Ceban Anișoara
16 Jan 2018 15:56

Cursurile de pregătire pentru Bacalaureat mi-au fost foarte utile și m-au ajutat să obțin rezultate bune la examen. Am fost foarte încântată de profesionalismul și dedicația profesorului care a ținut acest curs.

Vasile Panainte
30 May 2017 11:00

Un centru foarte bun de predare a limbilor straine. Acum studiez limba germana si sunt foarte satisfacut. Mereu ma duc si vin entuziasmat de acolo. Grupa nu este mare, se lucreaza cu fiecare, profesoarea preda pe intelesul fiecaruia, profesionalist. Recomand tuturor acest centru!!!

Daniela Vasilioglo
29 May 2017 20:28

Am ales ORATORICA si nu imi pare rau. Copilul meu a facut nivelul 1 acum continua nivelul 1, la sigur ca vom merge mai departe. Un mare multumesc doamnei IOANA, profesoarei de limba engleza.

Valeria Cosonea
29 May 2017 15:20

Am frecventat trei cursuri de engleză. Am ramas mulțumită de aceasta școala de limbi străine. Recomand cu toată încrederea.

Copaceanu Natalia
29 May 2017 13:07

O echipa de profesionisti,predare excelenta a limbilor straine!

Patric Hanganu
28 May 2017 22:10

O școală de nota 10+

Diana Munteanu
28 May 2017 11:54

Eu cred ca e minunat.

Victoria Morozov
28 May 2017 08:46

Centrul Oratorica este o platformă de profesioniști care au învățat necesitățile societății în materie de studiere a limbilor străine. Ei știu a satisface dorințele clienților abordîndu-i individual și oferindu-le oportunitatea să studieze calitativ și interactiv, iar cel mai important într-o perioadă restrînsă de timp.

Iana Slobodeaniuc
27 May 2017 21:14

Am vazut multe oportunități de lucru în domeniul biologiei ratate fiindcă candidatul nu cunoaște suficient engleza, toți au în CV menționate capacități lingvistice însa când aud că interviul va fi în engleză se prezintă doar cîțiva din cei invitati. Oratorica este calea catre un interviu de succes si un job mai bun!

Iana
27 May 2017 14:11

Datorită efortului depus de către profesorii din cadrul Oratorica am obținut un nivel înalt de limba engleză. Profesorii au dat dovadă de profesionalism, răbdare, și corectitudine fata de studenți. Mulțumim pentru orele eficiente și interesante care m-au motivat de a aduna cât mai multe cunoștințe. Recomand!

Alexandru Lebedev
27 May 2017 10:32

Oratorica ofera preturi Moderate și Reduceri la înscrierea cu prietenii. Dispune de cadre didactice cu experiență și profesori Nativi. Recomand cu încredere!

Andrei Matcovschi
26 May 2017 18:00

Rezultate Rapide cu un program flexibil de studiu atât în timpul săptămânii cât și în weekend. Oratorica oferă reduceri de fidelitate și Garantează Rezultatele obținute cu returnarea banilor.

Radu Banari
26 May 2017 12:45

Am absolvit cursurile de germană la Oratorica. Școala dispune de săli dotate și profesori competenți. La sfârșit de curs am obținut diplomă care îmi facilitează atât studiile peste hotare cât și un job mai bun.

Aliona Rotaru
26 May 2017 09:25

O școală de limbi străine cu localizare ultra centrala și cu săli de studiu dotate. Orar flexibil cu posibilitate de a studia în weekend. Profesorii sunt competenți si atenți la nevoile cursanților. Sunt multumita de rezultatele mele, care le-am obtinut rapid. Recomand din suflet.

Oleg Nastas
25 May 2017 20:00

Învățînd Engleza la Oratorica am obținut rezultate rapide economisind timp. Condiții moderne de studiu și cadre didactice competente. Recomand cu încredere la toți cei care doresc un job mai bun sau să-și continuie studiile peste hotare.

Irina Gherța
25 May 2017 14:12

Învațând limbi străine, descoperi harta unor noi culturi și te simți acasă pretutindeni. Ca în fiecare domeniu e important să ai din start mentori/profesori, care să poată face această transfuzie de informație calitativ. Și tu, să ajungi cea mai bună versiune. Dacă vrei să vorbești cu încredere și fără limite o limbă străină, și din start să produci efectul WOW asupra celor cu care interacționezi, alege ORATORICA. Centrul care îl recomand cu încredere pentru toți cei ce vor să aducă mai multă valoare în viața lor și sunt pregătiți să impresioneze și nu în ultimul rând să fie cei mai buni.

Ana Sirbu
25 May 2017 10:40

Sincere mulţumiri pentru dispoziţie bună, atmosferă veselă şi cunoştinţe. Am învăţat engleza într-un mediu plăcut şi am obţinut rezultate foarte bune.

Burlacu Valeri
24 May 2017 18:00

Mi-a făcut o deosebită plăcere să studiez engleza la Oratorica. A meritat timpul! Sunteţi adevăraţi profesionişti. Mult respect şi recunoştinţă, pentru tot ce faceţi. Vă mulţumesc!

Valentin Purici
24 May 2017 13:00

Un centru foarte bun de predare a limbilor straine. Acum studiez limba germana si sunt foarte satisfacut. Mereu ma duc si vin entuziasmat de acolo. Grupa nu este mare, se lucreaza cu fiecare, profesoarea preda pe intelesul fiecaruia, profesionalist. Recomand tuturor acest centru!!!

Svetlana Postolachi
24 May 2017 11:02

Am finisat cursul de engleză Pre-Intermediate B1 la Oratorica și cred că voi continua cu următorul nivel. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că lecțiile sunt interactive, iar programul divers. Orele sunt organizate în așa mod încât ai parte de exerciții de gramatică, citire, conversații în grup, audiere și povestire, adică nu te plictisești și nici nu observi cum trece timpul. În plus, locațiile sunt foarte comode și e ușor de ajuns, ceea ce pentru mine contează foarte mult.

Alexandru Pitei
19 May 2017 00:16

Thank you very much, Oratorica. It was a wonderfull experience for me. I will recommend your courses to all my friends.

Lecție gratuită
  • Faceți testul gratuit și determinați-vă nivelul
  • Faceți cunoștință cu profesorii într-o clasă completă sau individual
  • Deja 44 persoane s-au înscris la o lecție gratuită cu ajutorul platformei GuideLang.md
  • 29 vizualizări a paginii școlii „Oratorica ” astăzi